Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Krémmézek tárháza elsőként nálunk


Ínycsiklandozó újdonság jelent meg a méz-kedvelők nagy örömére.

Ilyennel még eddig garantáltan nem találkoztál: gyümölcsös krémméz valamint olajos magvas krémméz.

A mézről eddig is tudtuk, hogy a természet egyik legcsodálatosabb aranysárga csemegéje. Azt is, hogy mértékkel fogyasztva kimondottan jótékony hatással van szervezetünkre, egészségünkre.

És akkor most következik az, ami még nem volt: KRÉMMÉZ.

Ugye? A kifejezés is új, a termék is. Gyertek és ismerkedjetek meg a garantáltan adalék, ízfokozó és színezék mentes krémméz család tagjaival.

Első kategória gyümölcsös krémméz:

áfonya, eper, málna, meggy.

Második kategória az olajos magvas krémméz:

tökmag, szezámmag, mandula, kesudió.

Krémméz - gyümölcsös krémméz - olajos magvan krémméz

Lélegzetelállítóan finom, igazi különlegesség mindegyik. Mi már végigkóstoltuk egytől egyig az összeset és nem tudunk betelni velük.

Az én nagy kedvencem a szezámmagos. Nem lehet mihez hasonlítani. A virágméz és a szezámmag karakteres íze egy teljesen új, lány aromavilágot képez. Önmagában édességnek, vagy akár kávé - tea édesítőjeként is különlegesen finom.

Kár, hogy nem előbb találták ki!

És még egy kis infó a gyümölcsös krémmézről: a gyümölcsök fagyasztva szárítás, úgynevezett liofilizálás módszerrel kerülnek feldolgozásra. Az eljárás során a gyümölcsöket lefagyasztják, ezt követően kis nyomáson, lassú felengedést követve a fagyott vizet kivonják belőlük. A folyadék közvetlenül jég halmazállapotból alakul gőzzé.

Ez az eljárás számos előnnyel kecsegtet:

  • az így készült termékek hosszú ideig eltarthatók
  • a gyümölcs szerkezete az eredetihez hasonló módon megmarad
  • az így készülő gyümölcsök semmilyen hozzáadott adalékot nem tartalmaznak
  • a gyümölcs ízében és hatóanyagában is teljes mértékben megmarad
  • az eredeti ízek és aromák változatlanul megmaradnak
  • a vitaminok az eljárás során nem bomlanak le
  • az értékes összetevők nem károsodnak!


A liofilizált gyümölcsök rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak, amelyek a szervezet megfelelő működéséhez elengedhetetlenek. A fagyasztott szárítással előkészített gyümölcsöket "összeeresztve" a természet másik nagy csodájával a mézzel, csakis valami egészen különlegeset, különlegesen finom és egészséges finomságot kaphatunk!