Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Szemes kávé - COOLCoffee.hu

A legjobb szemes kávék, a legjobb áron

A minőségi kávék kedvelőinek. Válaszd ki a kedvenc kávémárkádat, majd a típust és a kiszerelést. Német, olasz, svájci és klasszikus bécsi pörkölésű szemes kávé termékek.

A COOL Coffee SHOP által forgalmazott márkák:

Caffé Vergnano szemes Caffé Vergnano szemes
Prémium olasz kávé, de árértékben verhetetlen. Tradicionális olasz pörkölésű kávék, így aromában, ízvilágban a mediterrán hangulatot idézi
COOLCoffee szemes COOLCoffee szemes
COOLCoffeeBAR Szemes Kávék: Kifinomultság és Élmény Egyetlen Csészében A COOLCoffeeBAR szemes kávék egy olyan utazásra hívnak, amely minden kortyban gazdag kávéélménnyé válik. Ez a különleges válogatás a COOLCoffee elkötelezettségét tükrözi a minőség, az íz és az élmény iránt, egy minden kávékedvelő számára tökéletes választás. A COOLCoffeeBAR kínálata gondosan összeválogatott kávébabokból áll, melyek a világ legjobb termőterületeiről származnak. Az egyedi keverékek kialakításakor a pörkölés mesterei precízen válogatják össze az Arabica és Robusta kávébabokat, hogy az íz és aroma tökéletes harmóniáját teremtsék meg. A COOLCoffeeBAR szemes kávék palettája kielégíti minden kávékedvelő igényeit. A lágy és gyümölcsös aromáktól kezdve, egészen a markáns és karakteres jegyekig, minden választás egyedi és kifinomult ízvilágot kínál. A kávéfőző csészéjében ezek a kávék olyan élményt teremtenek, amely a kávézás művészetét hozza el otthonodba. A COOLCoffeeBAR kávék nem csupán egy ital, hanem egy életstílus kifejezője. Ezek a kávék nem csupán a reggeli ébredés pillanatát teszik tökéletessé, hanem az egész nap folyamán elkísérnek. Az elegáns csomagolás és az exkluzív aromák egyaránt azt üzenik, hogy a kávéfogyasztás egy kifinomult élvezet, amelyet mindenki megérdemel. A COOLCoffeeBAR szemes kávék nem csupán ízüket tekintve kivételesek, hanem a fenntarthatóság iránti elkötelezettségüket is képviselik. A kávébabok tiszta forrásokból származnak, és a termelési folyamat minden lépése környezetbarát módon történik. A COOLCoffeeBAR nem csak kávé, hanem felelősségteljes élvezet is. Engedd, hogy a COOLCoffeeBAR szemes kávék elvarázsoljanak és egy kávézás élményét nyújtsák, amely kifinomultságban és minőségben kiemelkedik. A COOLCoffeeBAR - Ahol a kávé találkozik az eleganciával, és minden csésze egy utazás a kifinomultság birodalmába.
Segafredo szemes Segafredo szemes
Temperamentumos, határozott élmény. Mint egy olasz V12-es. Figyelemre méltó, egyedi és utánozhatatlan kávé. Stílusos aroma és íz élvezetét képviseli a szemes kávé válogatásban.
Rendezés:
Nézet: