Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Illy

Illy

PÁRATLAN, ÖSSZETÉVESZTHETETLEN, TÖKÉLETES
Kávé, mint semmi más: Illy - COOLCoffee.hu

Az egyedülálló Illy blend titka az egyensúlyban van: a páratlan keverékek a kilenc legrangosabb Arabica fajtából, négy kontinens farmjairól közvetlenül, az Illy által vásárolt és gondosan válogatott szemekből. Minden egyes szem hozzájárul a teljes egészhez, az élvezetért azoknak, akik értékelik, ha egy kávé olyan amilyennek lennie kell.

A csészében az Illy kávé szimfóniává válik: gazdag, teljes, sokoldalú, mégis finom, rendkívül tehetséges szólistákkal, akik a legkiválóbb előadást egy szakértő karmester keze alatt adják.

Az íz, az érzés, az aroma, amely minden Illy sajátja. Bársonyos, édeskés, ízletes egyensúly a virágos és gyümölcsös jegyek között, karamellel, pirítós és csokoládé, mandula és méz természetes illata és aromája. Kellemes édeskés ízzel - kimondottan azon kávékedvelők kedvéért, akik cukor nélkül isszák a kávéjukat.

A legmagasabb rendű kávé: ez az Illy küldetése, szenvedélye és megszállottsága. Egy egyszerű ötlet összetett eszközökkel: nyolc évtizedes tapasztalat; a kávé biológiájának és kémiájának páratlan ismerete; egyedülálló kvalitás a pörkölésben; innovatív úttörő technológiák és a szenvedélyes családi vállalkozói ambíció.

Rendezés:
Nézet: