Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Lavazza

Lavazza

Lavazza Kávék: Az Olasz Kávézás Kifinomult Mesterműve

Lavazza, az olasz kávézás ikonja, olyan élményt kínál, amely az íz, a minőség és az olasz szenvedély tökéletes elegyét teremti meg minden kortyban. Az 1895-ben alapított Lavazza kávék az olasz kávéházi kultúra esszenciáját hozzák el otthonodba, ahol minden csészényi kávé egy utazás az aromák és szenvedély birodalmába.

A Lavazza Qualità Oro egy igazi aranykupának számít a kávék világában. Az 100% Arabica kávébabokból készült Qualità Oro kávé rendkívül kiegyensúlyozott és lágy ízvilágot teremt, melyet a kifinomult pörkölés művészete tesz még különlegesebbé. A gazdag aroma és a lágy crema minden kortyban egy luxus kávéélményt nyújt.

A Lavazza Crema e Gusto egy olyan kávé, amely a sötét pörkölés rajongóinak készült. Az erőteljes és karakteres ízvilágú Crema e Gusto a dél-amerikai és afrikai kávébabok tökéletes kombinációjával büszkélkedik. A kávé meleg, fűszeres jegyekkel és krémes állaggal kápráztat el, teremtve egy ébredést serkentő élményt.

A Lavazza kávék mögött nem csak a kávé, hanem a családi hagyomány és az olasz kávézás szeretete áll. A vállalat elkötelezett a fenntarthatóság és az etikus kávétermelés iránt, biztosítva, hogy minden kávébab tiszteletteljes körülmények között kerüljön termesztésre és feldolgozásra.

A Lavazza kávék elegáns csomagolása és az olasz dizájnt tükröző stílusa egyaránt azt sugallja, hogy minden csésze kávé egy kis olasz elegancia és szenvedély. Ahol az aromák, az ízek és a kávézás művészete egyesül.

Engedd, hogy a Lavazza kávék lenyűgözzenek és egy utazásra hívjanak az olasz kávézás kifinomult világába. A Qualità Oro és a Crema e Gusto: Ahol az ízek találkoznak a szenvedéllyel minden csészében.

Rendezés:
Nézet:
Raktáron

0,5 kg

3/10-es intenzitás és 7/10-es aroma

3.990 Ft