Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Eduscho kávépárna - COOLCoffee.hu

Ismerd meg az Eduscho Senseo kávépárnákat, amelyek a kávézásban új szintet jelentenek! Az Eduscho és Senseo egyesítése egyedi kávéélményt kínál. Az Eduscho hagyományokkal rendelkező kávéház tudása és a Senseo kávépárnák innovatív technológiája összefonódik, hogy a legkifinomultabb kávéélményt nyújtsa.

A kávépárnák kiváló minőségű Arabica és Robusta kávébabok őrleményéből készülnek, amelyeket keverékeit az Eduscho szakértői gondosan összeállítanak. A Senseo kávégépekkel való tökéletes összehangolás révén minden csésze frissen főzött kávéban az ízek és aromák tökéletes harmóniáját élvezheted.

Az Eduscho Senseo kávépárnák előnyei:

  1. Magas minőség: Csakis prémium kávébabokból készülnek, garantálva a kiváló minőséget.
  2. Egyedi keverékek: Az Eduscho kávéház hagyományait és a Senseo technológiát ötvözi egyedi kávékeverékeiben.
  3. Senseo kényelem: Az egyszerű és gyors kávéfőzés élményét nyújtják a Senseo kávégépekkel.
  4. Változatos ízvilág: Széles választékban elérhetők, hogy minden kávékedvelő megtalálja az ízlésének megfelelő kávépárnát.
  5. Innováció és tradíció: Az Eduscho hagyományokkal rendelkező kávékészítési szakértelmét és a Senseo innovatív technológiáját egyesíti.

Éljd át a kávézás új dimenzióját az Eduscho Senseo kávépárnákkal és fedezd fel az egyedi ízélményt minden kortyban! Készülj fel az ízek gazdag világára és élvezd a kávézás örömét!

Rendezés:
Nézet:
Hamarosan raktáron

32 db (53 Ft/db)

Fűszeres és intenzív!

1.690 Ft
Hamarosan raktáron

32 db (53 Ft/db)

Közepes intenzitás!

1.690 Ft