Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A COOLCoffeeSHOP Kávé Webáruház bemutatása

Szeretnénk bemutatni neked a COOLCoffeeSHOP Kávé Webáruházat.

Mi magunk is lelkes kávéfogyasztók vagyunk és úgy láttuk, Ti is örülnétek, ha egy kávékedvelő csapat nyitna egy elektronikus felületen is elérhető kávéboltot. Nos, kávéüzletünk megtervezését követően kezdetnek 18 ismert minőséget képviselő márka kávé- valamint kávézással kapcsolatos termékeit töltöttük fel kávéüzletünkbe. COOLCoffee Kávéshop termékei között megtalálhatjátok kedvenc szemes kávé, őrölt kávé, koffeinmentes kávé, instant kávé, kávépárna, kávékapszula választékát.

Nem feledkeztünk meg azokról sem, akik a kávézást néha kiegészítik, netán felváltják a teázás adta örömökkel. Így került a kávéáruházunk kínálatába az exclusive MixTea, valamint a Shargo Tea. Kávé Webáruházunk választékát bővítik a méz, kávé krémesítő, forró csoki készítmények.

Az szinte már csak hab a tortán, hogy kávékoktél, sütemény receptek elkészítéséhez nélkülözhetetlen töltelék és öntet is elérhető a Coffe Shop-ban. Húúú, ez nagyon COOL!

Gyere és nézz körül a kávékavalkádban. Kávéüzletünkben megtalálod a kedvenc kávéd mellett, az új trendeket, kipróbálhatod az új ízeket. Ha nyitott vagy az újra, különlegesre, akkor a COOLCoffee Kávéshop BLOG-jában izgalmas receptekből készíthetsz kávéitalokat, kávékoktélokat, kávés süteményeket.

Legyen neked ez a hely egy kávéáruház, ahol megtalálsz a kávé témában mindent, amire csak szükséged van.

És, ha netán építő jellegű javaslatod van, azt azonnal szívesen látjuk, olvassuk. Küldd el nekünk véleményed, örülünk, ha ezzel is hozzájárulsz a kávébolt fejlődéséhez. Megtisztel bennünket, ha egy kávérajongó megosztja gondolatát egy másik kávékedvelővel.

A COOLCoffeSHOP Kávé Webáruházat szólítsd meg kedved szerint: hívhatod kávéáruháznak, kávéshopnak, kávéüzletnek, kávéboltnak. De nem sértődünk meg akkor sem, ha kúlkáfénak nevezel. Egy a lényeg, COOL módra érezd magad jól, válogass és fogyaszd a jobbnál-jobb kávékat, hidegen, melegen vagy ahogyan a kedved tartja.

Kellemes kávézást kívánunk!

COOLCoffeeSHOP csapata