Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A legkiválóbb minőségű adagolt kávék

 

Nespresso fun-ok figyelem!

Szemünk előtt a vásárlók kényelme! Idézhetnénk a nagy multiktól, amikor arra gondolunk, hogy a San Gisuto olyan kiváló Nespresso kávékapszula családdal rukkolt elő, amelynek párja nincs.

Espresso BAR, Supreme BAR és Decaffeinato BAR termékek alkotják a patronos családot. Így az intenzív ízvilágú Arabica-Robusta koffeines mellett helyet kapott a koffeinmentes változat is.

San Giusto ESPRESSO BAR nespresso kompatibilis kapszula (50db) San Giusto SUPREME BAR nespresso kompatibilis kapszula (50db) San Giusto DECAFFEINATO BAR nespresso kompatibilis koffeinmentes kapszula (50db)

A San Giusto kávémárka mindig is igényes volt a minőségre, így nem csoda, hogy kapszulás Nespresso kávé termékei is igen népszerűek, nem csak nálunk.

A kellemes aroma, illat és ízvilág koncentrálódik egy apró kicsi, egyáltalán nem feltűnő, szolid kis kincses ládikában, amit a gépbe helyezve, forró víz hatására feltárunk és gyönyörködve fogyasztjuk el "feltárást" követően.

Nem utolsó sorban érdemes megemlíteni kedvező árát is, hiszen a az 50 darabos kiszerelésben egyenként 5,6 gramm töltősúllyal érkezik a kapszula, amelynek így, darabonkénti ára 79,-Ft! Ezzel komoly versenytára a minőségi termékeknek!

Próbáljátok i, nem fogtok benne csalódni! Mi is ezt isszuk egy ideje, mert nagyon finom! :-)