Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Vitamin egyensúly


Naponta halljuk, hogy mennyire fontos...

Szervezetünk vitamin és ásványi anyag készlete közvetlen befolyással van a mindennapjainkra. Ha az egyensúly felborul, akkor jönnek a panaszok, jó esetben csak a kimerültség-fáradtság érzése, rosszabb esetben egyéb kellemetlen tünetek.

Épen ezért kísérjétek figyelemmel, hogy amit megesztek-megisztok, az milyen mennyiségben, milyen anyagokat tartalmaznak, hiszen a vitaminszegénység legalább annyira káros lehet, mint a vitamin túladagolás. Jóból is megárt a sok!

K-vitamin forrás - kávé :-)

Mi mindenesetre K-vitaminnal kezdjük a napot! K, mint KÁVÉ! Ez az első vitaminlöket és mint, akit bebootolnak, feltöltődünk energiával, elkezdenek cikázni a gondolatok és minden a helyére kerül. A nap közbeni szoftverfrissítést is a K-vitamin valamely formájával szoktuk megoldani. Mert odafigyelünk szervezetünkre és megadjuk neki, ami jár. És nem utolsó sorban szeretjük a kávészünetet is!

Kávészünet!

Ui.: viccet félretéve, ne tévesszen meg senkit a fenti szösszenet. A K-vitamin, mint olyan tényleg szükséges a szervezetnek, de az a minden mással ellentétben nem található meg a feketelevesben. A K2-vitamin felel a szív és érrendszer egészséges működéséért, továbbá a K1 vitamin biztosítja a megfelelő véralvadást. K2-vitamin a májban és a húsokban van, K1-vitamin forrást pedig a zöld leveles zöldségek, savanyított káposzta, kefir jelentenek.

Azért látszik, hogy van némi összefüggés a vitamin és a kávé-ital között, hiszen mindegyik a helyes anyagcsere folyamatokért felel...