Jeges latte mogyoróvajjal
Eme ínycsiklandozó finomság receptjét fogadjátok szeretettel
Ez a mogyoróvajas, jeges, sima, krémes finomság frissítő és veszélyesen finom!
Ez a földimogyoróvajas jégkrémes kávé tökéletes kortyolnivaló a nap bármely szakában. Imádjuk reggelente, délután, hétközben vagy hétvégén - nagyjából minden nap vagy bármikor, amikor eszünkbe jut. Ráadásul, ha kísérletező kedvedben vagy, akkor fagyik ízvariációit változtathatod, kombinálhatod.
Függetlenül attól, hogy milyen ízű fagyit szeretnél használni, a kávét unalmasból az ASZTAMINDENIT-re változhatod. Ráadásul ez a mogyoróvajas jeges tejeskávé olyan egyszerű, mint az 1x1! Szó szerint csak 4 összetevőre van szükség. Ez az ital meglepően könnyen elkészíthető a finom porított dióvajas termékkel.
Hozzávalók:
1 evőkanál mogyoróvaj por
1 kanál választott fehérjepor
1/4 csésze tej ízlés szerint. Aki lájtosabb opciót keres, annak a mandulatejet ajánljuk finom helyettesítőnek!
1 csésze hideg kávé
Elkészítési útmutató
Keverd össze a mogyoróvaj port, a fehérjeport és a tejet turmixgépben és keverd simára (vagy tedd egy szorosan záródó fedéllel ellátott edénybe és rázd össze, amíg az összes összetevő jól össze nem áll).
Tálaljuk hideg kávéval, jéggel.
Egészségünkre!