Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Ez tény: két 20-as


Hölgyeim! Szeptember 2. hétfő van, elindult a 2019/2020-as tanév. A két 20-as...

Szeptember első hétköznapja rögtön egy üdítő esővel kezdődött, ami alaposan elmosta a port és kissé felfrissítette ezt a gutaütős hőséget. A beton is sugározta már a meleget, mint Csernobil az atomot, úgyhogy mindenképpen remek megoldással rukkolt elő a természet.

Persze nem mindenki elégszik meg azzal, hogy a kellemes hőmérséklet és a megfelelő páratartalom tartsa éberen napközben, amit mi teljes mértékben meg is értünk.

Éppen ezért készültünk!

Aki szeret otthon Barista módjára kísérletezni, vagy csupán érdekli a kávé világa, annak ajánlom a COOLCoffeeSHOP blogját. Itt kitárjuk nektek a feketeleves széles spektrumát:

kínálunk számotokra frissítő recepteket, amivel könnyedén elkészíthetitek a bécsi jegeskávét, megtudhatjátok mi fán terem Normandia almás kávéja, de gyönyörre lelhettek egy csodás epres kávékoktélban is.

Egy finom olasz eszpresszó kávé

Aki művész hajlamait szeretné kiélni egy csésze forró kávé kíséretében, annak ajánlatunk Nyomasek Bobó gondolataival folytatódik, kitörő gondolatainak senki sem szabhat határt, de akinek elég ügyes a keze, az akár portrét is festhet a kávé habjára.

Garantáljuk, hogy filozófiai eszmefuttatásaink, melyben definiáljuk a feketekávét, vagy amelyben mérlegre tesszük a valósággal, minden esetben egy finom forró eszpresszó kíséretében zajlik.

A gondosan válogatott megszámolt kávészemek, a végigtanulmányozott tradíciók, a világ legjobb kávéültetvényei (mint Kolumbia, Guatemala...) cikkeink arra hivatottak, hogy felismerjétek, ez a pár cseppnyi mindennapi öröm köti össze az embereket az egész bolygón. És ez a jókedv és vidámság egészséggel párosul és még az is kiderül, hogy bizony hidegen is lehet kávét "főzni".

Cold Brew kávékészítés