Túl vagy már a délutáni kávédon?
Legyél környezettudatos!
Ugye nem öntötted ki a maradékot a lefolyóba?!
1 csésze kávé előállításához 140 liter vízre van szükség, mire az asztalunkra kerül, úgyhogy minden cseppje értékes!
Mit készíthetünk, ha marad egy kevés a csésze alján?
- A legizgalmasabb ötlet: készítsünk húspácot belőle! Van már jól bevált recepted? Osszad meg velünk!
- A húspác mellett beönthetjük tiszta jégkockatartóba, majd tárolhatjuk a fagyasztóban. Jól fog esni egy hűsítő jegeskávéban.
- A zabkását nem csak vízzel, vagy tejjel önthetjük fel, de kávéval is megbolondíthatjuk! Ez az igazi kettő az egyben!
Várjuk a te ötletedet is, hogy felvehessük kávémentő listánkra!
És akkor még nem is beszéltünk a kávék csomagolásáról, hogy hogyan és miként lehet újrahasznosítani őket...