Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Habkávé recept

Habkávé recept

Nagyon hasonlít a Dalgona kávéra, de ez ütősebb...

Ebéd utáni desszertnek sem rossz...

A karanténkávé esetén ugyebár felgőzölt tejre, vagyis tejhabra került a kávés hab, azonban itt, a habkávé esetén nem ez fog történni.

3 változat közül választhatsz, aszerint, hogy éppen melyikhez van kedved vagy éppen mi áll rendelkezésedre.

Kezdjük a hozzávalókkal, 1 adag elkészítéséhez:

  • 2 teáskanál instant capuccino vagy gabonakávé vagy forró csoki por (rögtön háromféleképpen is elkészítheted)
  • 2 teáskanál cukor abban az esetben, ha gabonakávét választottál
  • 2 teáskanál forró víz
  • 1 adag hosszú kávé

A forró víz, a csokipor/gabonakávé/capuccino és a cukor, ha kell belekerül egy kisebb edénybe és lehetőleg robotgéppel habbá verődik.

A hosszú kávéd a kedvenc poharadba vagy bögrédbe töltődik és hab rákanalazódik a tetejére. Készen is vagyunk, ha nagyon extrázni szeretnénk, akkor a tetejére mehet egy kis fahéj.

Érdemes mind a 3 változatot megkóstolni! Különlegesek és ínycsiklandozóan finomak!

A saját képek készítése és szerkesztése folyamatban van, addig is íme a capuccino-s habkávé:

Habkávé recept