Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A frissen pörkölt kávészem

A frissen pörkölt kávészem


Frissen pörkölt kávészem
A kávébab közelről

Ilyen az, amikor egy kávé babszem frissen kikerül a pörkölőből. Ropogós, sötét színű, aromával teli, zamatos és ontja magából az illatokat és persze a szén-dioxidot is. Többek között ezért szükséges a szemes kávé csomagolását légáteresztőre vagy szelepesre készíteni, hiszen, ha nem tud eltávozni a felgyülemlett gáz, akkor előbb-utóbb kidurran és oda a sok finom kávénak.

Nos, ha ezek után kedvet kaptatok a frissen pörkölt szemes kávéhoz, akkor válogassatok kedvetekre webáruházunk kínálatában.

A fent látható kávébabot ebből a pörkölésből vettük ki:

Kávépörkőlés